Skip to content Skip to footer

Penkkien pesu

QHyvä ennaltaehkäisy on hankkia auton istuinsuoja ajoissa penkkien suojaksi. Tämä kuitenkin unohtuu monilta, ja penkit näyttävät suhteellisen kuluneilta ennen pitkää. Mitä useammin autossa on matkustaessa tullut ruokailtua tai evästettyä sen varmimmin auton istuimista löytyy myös ruokatahroja.

Auton istuinten pesu on osa auton huoltoa

Autoa on tärkeää huoltaa ja pestä. Huolto on niin auton tekniikasta huolehtimista mutta myös sen ulko- ja sisäpintojen pesua. Puhdistus ja pesu pitävät pinnat pidempään kunnossa.

Likatahrat auton istuimessa eivät ole kenestäkään mukavia. Sen lisäksi, että ne näyttävät epämukavilta, ne myös aiheuttavat tunkkaista hajua autoon. Usein tunkkainen auton haju onkin syy siihen, että auton penkkien pesu koetaan ajankohtaiseksi.

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Auton epämiellyttävää tuoksua voi toki yrittää hälventää erilaisilla auton raikasteilla, mutta usein hajusteet vain pahentavat hajua – sitä paitsi pölyn ja lian aiheuttama tunkkaisuus puskee hajusteidenkin läpi. 

Hajusteissa on myös se ikävä puoli, että allergisille ne saattavat aiheuttaa ikäviä oireita ja niiden tuoksu saattaa ärsyttää hengitysteitä.

Siksi puhdas ja raikas auto on lopulta kaikkien matkustajien kannalta miellyttävin ratkaisu.

 

A1 Autocom  tarjoaa auton likaisten tekstiilien kanssa tuskailevalle edullisen ja varmimman tavan raikastaa auton tunkkainen sisäilma taas uuden auton veroiseksi.

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Jätä mielipide

Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.