Skip to content Skip to footer

Auton käsinpesu

Käsinpesu takaa autollesi puhtaimman ja hellävaraisimman lopputuloksen. Talvella tien suolaus aiheuttaa maalipinnalle vaurioita kuten ruostumista, jonka muodostumista vähentää huomattavasti säännöllisesti suoritettu auton käsinpesu.

Käsinpesu aloitetaan joko liuotin- tai vaahtopesuaineen levityksellä
Auto pestään painepesurilla (esihuuhtelu), jotta kaikki lika saadaan poistettua ennen varsinaista pesua
Auto pestään käsin autoshampoolla
Pesu sisältää myös ovien välien pesun
Auto huuhdellaan painepesurilla
Auto kuivataan siihen tarkoitetulla silikonilastalla ja mikrokuituliinalla
Alusta pestään kevesti ruiskuttamalla

Autosi ansaitsee pari perusteellista pesua vuodessa. Toimi näin!
  • Ulkopesu, johon kuuluu myös auton alustan pesu. Pesukoneen harjat eivät ulotu kaikkialle, joten puhdista ovien kehykset ja peilien katveet käsin.
  • Vanteiden pesu tehdään renkaanvaihdon yhteydessä. Käytä hapotonta pesuainetta ja huuhtele runsaalla vedellä, jotta kumi tai alumiinivanteen pinta ei vaurioidu.
  • Poista konepellin alta sinne kertyneet lehdet, roskat ja lika. Puhdista ja öljyä saranat sekä lukot, tarkista pyyhkimien sulat ja vaihda tarvittaessa.
  • Sisätilojen puhdistus sujuu kätevimmin imurilla. Pese myös matot ja ikkunalasit, käy läpi muoviosat puhdistusaineella.

Kuivaus

Auton kuivaus on tärkeä osa auton pesua ja maalipinnan hoitoa. Kuivaus puhdistaa auton maalipinnan niistäkin paikoista, joihin on mahdollisesti jäänyt likaa.

Parhaat apuvälineet auton kuivaukseen ovat säämiskä tai mikrokuituliina.  Molemmilla saa aikaiseksi kuivaa, puhdasta, naarmutonta pintaa kunhan tietää, mitä tekee.

Itse auton kuivaaminen tapahtuu molemmilla välineillä samalla tavalla ja samassa järjestyksessä ylhäältä alaspäin. Liu’uta. kuivausvälinettäsi kevyesti edestakaisin maalipintaa pitkin, älä siis paina vaan liu’uta. Aloita katolta tai konepelliltä ja kuivaa autosta helmalevikkeet ja lokasuojien kaaret viimeiseksi.

Varaa aika autosi ulko/sisäpesuun tai vahaukseen nopeasti ja kätevästi online-ajanvarausjärjestelmästämme

Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.