Skip to content Skip to footer

Yhteystiedot

Siutlankatu 5 1920380 Turku

Kuinka voimme auttaa sinua? Ota rohkeasti yhteyttä!

Usein 
kysytyt kysymykset

Lähetä meille palautetta tästä. Emme koskaan lopeta laatumme parantamista ja asiakkaidemme tyytyväisyyttä! Kerro meille ongelmistasi heti, niin korjaamme ne.

Jos menet sivuillemme a1autocom.fi, näet valikkoriviltä kohdan ”Ajanvaraus”. Napsauta ”Varaa aikaa” ja varausprosessi alkaa. Tai napsauta tätä linkkiä. Se vie sinut samalle sivulle kuin yllä. Kauppiaamme saa ilmoituksen, kun olet tehnyt varauksesi. Jos haluat muuttaa palvelua tai kellonaikaa ja päivämäärää, tee se online-varauksesi kautta tai soita suoraan myymälään. Jos varausjärjestelmässä on teknisiä ongelmia, ilmoita siitä meille [email protected]

Olemme yksi käsiautojen pesualan ketjuista Suomessa. Yli 12 vuoden kokemuksella alalta yli 6 000 asiakasta luottaa meihin ja olemme auttaneet monia yrittäjiä pääsemään liikkeelle. Pyrimme olemaan korkeatasoinen ja ankkuripalvelu suurissa kauppakeskuksissa ja liikekeskuksissa.

Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.