Skip to content Skip to footer

Rekka-auto käsinpesu

Pesut ja vahakset

Kuorma-auton ja rekka-auton pesu ja hoito

Kun viikossa kertyy helposti tuhansia kilometrejä, likaantuu raskas kalusto varmuudella. Säätilasta riippuu ainoastaan se, likaantuuko auto kunnolla vai kertyykö pinnoille ainoastaan kerros pölyä ja keulaan muutama tuhat hyönteistä. Tämän vuoksi säännöllinen rekan pesu ja suojaus ovat tärkeä osa ajoneuvon, kumppanin ja työvälineen huoltoa: erilaisilla pinnoilla muhiva lika saattaa pahimmillaan vahingoittaa pintoja, ja onhan puhdas ja siistikuntoinen kalusto sekä yhdenlainen käyntikortti, että viihtyisämpi ”toimisto”. Suurissa rekka- ja kuorma-autoissa pinta-alaa on kuitenkin jopa kymmenien henkilöautojen verran ja harvalla kuljettajalla on aikaa käyttää useita tunteja jokaiseen pesuun, joten hoitokeinot ovat yleensä myös hieman erilaiset.

Kaikki ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut, myllytykset ja vahaukset ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Pesuissa käytettävät aineet ovat ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia pestäville pinnoille. Kaikki ajoneuvot esipestään käsin laadukkailla pesutuotteilla ja pesukone hoitaa viimeistelyn.

Lisätietoa

Kaikki ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut, myllytykset ja vahaukset ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Pesuissa käytettävät aineet ovat ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia pestäville pinnoille. Kaikki ajoneuvot esipestään käsin laadukkailla pesutuotteilla ja pesukone hoitaa viimeistelyn

AiheRekka-auto käsinpesuPäivämäärä2023KirjailijaA1 AutocomShare
Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.