Skip to content Skip to footer

Auton otsonointi

Onko autossasi itsepintainen paha haju?

A1 auton otsonointi – Turku

Sisätilojen pesu ja pyyhintä ei ole auttanut, ja auto vain haisee edelleen? Tuo autosi meille otsonointiin! Otsonointi on edullinen ja tehokas tapa poistaa autosta esimerkiksi lemmikkien, tupakansavun tai kosteuden jättämiä hajuhaittoja.

 • Kuvaus

Auton sisätilojen otsonointikäsittely poistaa hajuhaitat autosta. UV-valoon perustuva otsonointilaite tappaa hajuja aiheuttavat bakteerit ilmastointikanavista ja muualta autosta. 

 • Työaika noin 25 minuttia käsittely ja tuuletus
 • Otsonointi käsittely hinta 80€

Otsonointi on turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten eläinten, tupakan, homeen, hajua sekä ummehtuneisuutta.

Otsonointi poistaa epätoivotut hajut ilman kemikaalijäämiä. Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home-ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia.

Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla.

Lue Ylen artikkeli

 

PuhdasW auton otsonointi Turku

Mitä hajuja otsonointi poistaa ?

 • Tupakan haju
 • Home- ja hiivasienien poisto/hajut
 • Lemmikkieläinten aiheuttamat hajut
 • Ummehtuneet hajut
 • Uloste/ virtsa
 • Kalman hajut
 • Vesivahingon jälkivahinkojen torjunta (mahdollisten home- ja sieni kasvustojen tuhoaminen)
 • Tulipalon aiheuttamat savun hajut

Hajujen aiheuttaja täytyy poistaa ennen otsonointia eli esimerkiksi sisäpesu on hyvä suorittaa ennen käsittelyä.

Haiseeko auton ilmastointi pahalle? Auton otsonointi on ratkaisu hajuongelmaan. Varaa heti aika! 

Miten otsonointi tehdään?

Hajun poisto tapahtuu otsonigeneraattorilla, joka muodostaa otsonia sähköllä UV-valon, kylmäplasman tai koronapurkausmenetelmän avulla. Otsoni muodostuu suoraan normaalista ilmasta, jota puhalletaan otsonigeneraattorin läpi tuulettimilla.

Auton otsonointi tapahtuu kaikki ikkunat, ovet ja luukut suljettuna, jolloin otsonipitoisuus auton sisällä kasvaa nopeasti. Auton varsin pienestä sisätilasta johtuen, otsonin kertyminen on paljon nopeampaa kuin esimerkiksi kodin otsonoinnissa, ja vastaavasti otsoni tunkeutuu nopeasti joka paikkaan.

A1 Autocom Oy

Otsonointi puhdistaa myös auton omaa ilmankiertojärjestelmää – raitisilmasuodattimen vaihto kannattaa silti tehdä aina otsonoinnin tai ilmastointihuollon yhteydessä.

Miten kauan auton otsonointi kestää?

Otsonointi suoritetaan kohteesta ja epämiellyttävän hajun määrästä riippuen. Lievä hajuhaitta lähtee lyhyemmällä käsittelyllä, jolloin myös tuuletusaika on lyhyempi. Henkilöauton otsonointi kestää keskimäärin noin tunnin – sitä lyhyempää käsittelyaikaa ei ole järkevää tehdä, että otsoni saadaan huolellisesti tuuletettua autosta.

Pahemman hajun poistamiseen tarvitaan pitempi aika, jolloin auton sisätilojen otsonipitoisuus kasvaa suuremmaksi ja hajuhaittojen poisto on tehokkaampaa. Myös otsonoitavan tilan tilavuus vaikuttaa merkittävästi käsittelyaikaan – esimerkiksi matkailuauton tai asuntovaunun otsonointiin kuluu useampi tunti.

Auton otsonoinnin yhteydessä kannattaa lähes poikkeuksetta suorittaa myös ilmastointihuolto. Kysy lisää!

Jätä mielipide

Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.