Skip to content Skip to footer

Sisäpuhdistus

Muun muassa likaiset kengät, lemmikkieläimet ja tupakansavu ovat yleisiä auton sisätilojen lian sekä hajuhaittojen aiheuttajia. Kojelauta, kahvat, painikkeet ja muut kädensijat pölyttyvät helposti ja voivat kerätä esimerkiksi rasvaa matkustajien sormista. Auton sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta. Sisäpuhdistus tulisi suorittaa autolle säännöllisin väliajoin, noin 2–8 viikon välein, riippuen auton käytöstä.

Hiekkaa ja pölyä alkaa ajan kuluessa kerääntyä auton sisäpinnoille lähes väkisinkin. Etenkin talvisin kulkeutuu autoon kenkien mukana paljon lunta ja hiekkaa, ja lumi sulaa auton lattialle joka taas johtaa lattiaverhoilun kastumiseen. Lattiaverhoilu olisikin syytä vähintään imuroida kuivaksi säännöllisin väliajoin.

Käytämme auton sisäosien puhdistukseen aina desinfioivia pesuaineita, joista ei jää hajuja tai tuoksuja. Sovittaessa voimme käyttää tuoksua sisältäviä aineita. Poistamme autostasi myös mahdolliset eläinten karvat sekä muut epäpuhtaudet. Tarvittaessa teemme hajunpoistoja otsonoinnilla.

Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.