Skip to content Skip to footer

Vahaus

Kuluneen maalipinnan vahaaminen

Pesun ja kuivauksen jälkeen on vahauksen vuoro. Vaha kannattaa levittää kevyin pyörivin liikkein pieni määrä kerrallaan. Levittäessä on hyvä muistaa, että vähemmän on enemmän eli ohuemman vahakerroksen avulla lopputuloksen saa tasaisemmaksi ja paremmaksi. Levitä vahaa pienelle alueelle kerrallaan ja kiillota alue saman tien ja siirry sen jälkeen seuraavalle alueelle. Vahausta ei kannata suorittaa suorassa auringonpaisteessa.

Pyyhkimisessä on hyvä käyttää täysin puhdasta mikrokuituliinaa tai pehmeää kangasta. Pyyhkiminenkin tehdään pehmein pyörittävin liikkein yksi aluekokonaisuus kerrallaan.

Meistä

Innovatiivinen autojen puhdistukseen erikoistunut yritys!
Menemme autojen puhdistuksessa vielä askeleen pidemmälle – ajattelemme kulkuneuvojen lisäksi itse käyttäjää.

Oikeilla aineilla ja menetelmillä puhdistettu auto tuo turvallisuutta, antaa miellyttävän käyttökokemuksen ja ennen kaikkea, lisää ajoneuvosi arvoa.

Tilaaminen on turvallista, koska tiedät ajan varattuasi palvelumme kilpailukykyisen hinnan ilman yllätyksenä tulevia lisäkustannuksia.

Vuonna 2021 yrityksemme puhdisti eri kulkuneuvoja seuraavasti:
– Lähes 5000 henkilö- ja pakettiautoa
– Kymmeniä matkailuautoja, vaunuja, työkoneita ja veneitä

AiheVahausPäivämäärä2023KirjailijaA1 AutocomShare
Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.