Jokainen meistä joutuu siirtämään huonekaluja ainakin kerran elämänsä aikana. Voidaan sanoa, että huonekalujen kantaminen ja kuljettaminen on yksi useimmille uuvuttavista tehtävistä. Kuljetus vaatii tarkkuutta ja herkkyyttä, jotta kaikkia huonekaluja voidaan siirtää oikein ja turvallisesti. Pakkaus ja kuljetus autobarilla tulee tehdä siten, että laitteet eivät vaurioidu ja ne voidaan helposti siirtää uuteen paikkaan.

Genie muuttopalvelu voivat olla kokeneen ja vuosien kokemuksen omaava tiimin avulla erittäin sopiva ratkaisu kaikenlaisten huonekalujen turvalliseen automaattiseen lastaukseen eri puolille kaupunkia tai maata. Genie muuttopalvelu , joilla on usean vuoden kokemus autolastaus- ja rahtialalta sekä parhaita pakkaus- ja kuljetustapoja käyttäen, kaikilla varusteilla varustettuja autoloader-ajoneuvoja käyttäen, on pystynyt luomaan loistavia ennätyksiä autolatauksen ja rahdin saralla. osuma Autobar Azadi on valmis palvelemaan kansalaisiaan kaikkina vuorokauden aikoina ja yöllä kaikentyyppisissä autokuormissa sekä pienissä ja suurissa kuormissa.

Genie muuttopalvelu on yksi maan laillisista rahdinkuljettajista, joka toimintahistoriansa sekä kokeneimman henkilökunnan ja vakiorahtiajoneuvojen edun ansiosta pystyy toimittamaan kaikki huonekalusi ja varusteesi haluamaasi paikkaan ilman vaurioita ja lyhin mahdollinen aika. Jätä kommentti.

Jos sinulla on kokemusta rahdin siirtämisestä paikasta toiseen, olet varmasti perehtynyt jarrupaloihin ja tiedät varsin hyvin, että jarrupalot ovat ainoita, jotka sopivat ja ihanteelliset rahtisi siirtämiseen. Autobarilla on kokoelma erityisiä rahtiajoneuvoja, jotka voivat käyttää näitä ajoneuvoja kaikkien tehtaiden ja huonekalujen kuljettamiseen haluamaasi paikkaan. Autobar käyttää henkilökunnassaan joukkoa ajoneuvoja ja joukkoa henkilöstöä, jotka joillakin liikenteenharjoittajilla on yrittäneet tarjota ihanteellisia palveluita asiakkaille, joilla on kokenut henkilökunta ja hyvin varustetut ajoneuvot. Yksi aina heränneistä kysymyksistä on, mikä kuorma-auto valita lastin siirtämiseen? Sopivan kuorma-auton valitsemiseksi sinun on otettava huomioon joitain asioita ja valittava sopiva kuorma-auto näiden kohtien mukaan.

 

Sopivan kuljetusyrityksen tunnistat sen toimintahistoriasta. Mitä pidempi autobar-toiminnan historia on, sitä parempi vaihtoehto se voi olla rahdin kuljettamiseen ja siirtämiseen. Jotkut autorahtiyritykset, kuten Genie muuttopalvelut, ovat toimineet rahti- ja huonekalukuljetuksissa jo vuosia, mikä on varmasti hyvä vaihtoehto tavarakuljetuksiin pitkän historiansa ansiosta. Tavaravaunut ja myös rahdin sitoutuminen rahdin oikea-aikaiseen toimitukseen voivat luoda sinulle tämän ominaisuuden, jotta voit valita parhaan rahdin. Rahdinkuljettajalla tulee olla vakioajoneuvot ja myös rahdin kuljettamiseen tarjoaman ajan tulee olla asianmukainen ja kohtuullinen eikä viivästyttää rahdin kuljetusta.

Genie Muuttopalvelu Turusta toteuttaa elämäsi helpoimman muuton koko Suomeen!

Genie Muuttopalvelu - koko suomi

Sivut

Muuttopalvelua kaikkiin tarpeisiin

Muuttopalvelumme räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan ja halutessasi saat meiltä myös muuttolaatikot ja kaiken muunkin pakkausmateriaalin. Tarvittaessa autamme sinua myös pakkaamaan tavarat ja purkamaan ne pois laatikoista ja pakkausmateriaaleista määränpäässä. Huolehdimme siinä samalla roskat kierrätykseen. Räätälöimme palvelun tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan.

 
Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:
  • kotitalouksien muutot Turussa ja koko Suomessa paikkakunnalta toiselle
  • yritysmuutot ja virastomuutot kaikkialla Suomessa
  • tavaroiden kuljetus toivomaasi kohteeseen, myös kierrätykseen
  • suurten tavaroiden siirrot apuvälineiden avulla
  • ammattitaitoisten muuttomiesten apu pakkaamiseen
  • muuttomiehet kantamaan tavaroita
  • Kaikki muutossa tarvittavat pakkausmateriaalit ja välineet toimituksineen ja poiskuljetuksineen

Millaista apua sinä tarvitset muuttoosi? Ota yhteyttä, niin jutellaan tarpeistasi!

Mikä on muuttopalvelu?

Erilaiset muuttopalvelut ja muuttofirmat tarjoavat paljon kaivattua apua muuttoon. Oli kyseessä sitten pitkän matkan yritysmuutto toiselle paikkakunnalle tai vaikkapa yksiön, kaksion tai kolmion kotimuutto uuteen asuntoon tai ensimmäistä kertaa omilleen, kannattaa muuttoapua hyödyntää.

Edullinen ja halpa muutto voidaan toteuttaa esimerkiksi siten, että yksi tai kaksi muuttomiestä tarjoaa muuttajalle kantoapua. Täyden palvelun muutto on tyypillisesti hieman kalliimpi, mutta samalla helpompi ja palvelun saa ns. avaimet käteen.

Joka tapauksessa muuttotarjous kannattaa pyytää yhdellä kertaa usealta eri yritykseltä. Kilpailuta muutot ja kuljetukset helposti.

Saako muuttopalvelusta otitalousvähennystä?

Palvelusta muuttopalvelu ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Perusmuutot ja muuttoauto:

Työntekijämme toimittaa kotiisi muuttolaatikot ja materiaalit, jotka katsot tarpeelliseksi kalusteiden ja kotisi suojaamiseksi. Muuttopäivänä muuttoauto ja -miehet saapuvat sovitusti paikalle. Tyhjennämme vanhan asuntosi ripeästi ja varmasti sekä teemme kaikki muuttopalvelut, jotka olemme sopineet. Kannamme uudessa osoitteessa tavarat määrättyihin paikkoihin. Purat rauhassa muuttolaatikot ja tavaroiden löydettyä omille paikoilleen, tulemme hakemaan tyhjät muuttolaatikot pois ja toivotamme onnea uuteen kotiin.

Omatoimimuutto ja muuttoauto:

Oletko tottunut tekemään muutot omatoimisesti, mutta pihallasi ei seiso ajoneuvoa, jota voisi kutsua nimellä muuttoauto? Ei hätää, muuttopalvelumme on joustava ja voimme lähettää vaikka vain kuljettajan ja auton avuksi! Silloin kuljettajan päätoimi on pakata auto tiiviisti ja turvallisesti, niin että tavarasi pysyvät ehjänä kyydissä koko matkan. Kuljettaja auttaa myös kantamisessa, etenkin isojen ja hankalien kalusteiden kanssa.

Avaimet käteen -muutto:

Kuvittele: Lähdet matkalle etelään perheesi kanssa, saat keskittyä olennaiseen ja nauttia olostasi ilman huolia yhtään mistään. Sillä aikaa meidän muuttopalvelu hoitaa muuttosi, täsmällisesti, huolellisesti ja juuri niin kuin me yhdessä olemme suunitelleet. Palaat lomalta uuteen kotiisi ja kaikki, mikä muistuttaa sinua sanasta muutto, on eteispöydällesi tai lentokentälle jätetyt uuden kotisi avaimet muuttopalvelumme jälkeen.

Luotettava

Palveluntarjoajien löytäminen haluamasi aikaan on ajan vievä meininki. Kokoamme kaikki ammattilaiset yhteen paikkaan, jotta voit käyttää heitä silloin kun tarvitset. Mahdollisuus kasvaa omalla toiminta-alueella.

Kätevä

Genie on hallittu markkinapaikka palveluammattilaisille. Ei hintojen vertailuja. Ei vaihtelevia hintoja. Standardoitu laatu ja hinta helpottavat elämääsi.

Apua

Avun löytäminen kohtuulliseen hintaan on haastavaa. Teemme yhteistyötä oikeiden ammattilaisten kanssa, jotta voimme tarjota tarvitsemaasi apua reiluun hintaan, mutta vastaavalla työmoraalilla.

Aika

Aika on suurin voimavaramme. Haluamme antaa sinulle aikaa keskittyä siihen, mikä on tärkeintä elämässäsi, kun taas me huolehdimme muusta.

Joustava

Välitön lahja kuin itsellesi, että myös ystäville ja perheelle. Joustava varausjärjestelmä, jossa on selkeä hinnoittelu ja aikataulutus.

Ammattimainen

Haluamme vain parasta sinulle. Siksi valitsemme käsin ammattilaisia, jotka välittävät kodistasi ja tavaroistasi yhtä paljon kuin sinä.

Muuttaminen koiran kanssa

Muuttaminen on stressaavaa jo ilman huolehtimista lemmikin mukavuudesta. Keräsimmekin yhteen pari vinkkiä kuinka valmistella muuttoa niin, että sinulla ja koirallasi on stressittömämpää ja muutto sujuu hyvillä mielin!

Jos mahdollista, käy tutustumassa koirasi kanssa tulevaan kotiympäristöön jo ennen muuttoa. Voitte käydä etsimässä tulevia lenkkeilyreittejä tai haistella pihapiirissä tuoksuja. Näin muuton tullessa koirasi tunnistaa jo uuden ympäristön ja yksi jännittävä asia on jo pois päiväjärjestyksestä ja tutustuminen kotiin helpottuu.

Koiralle voi olla pelottavaa ja stressaavaa olla muuttopäivänä jaloissa ja nähdä ihmisten ravaaminen tavaroiden kanssa. Helpointa on, jos koira pääsee tuttuun paikkaan muuton ajaksi jossa se voi rentoutua sinun ei tarvitse keskittyä koiraan tai sen karkaamiseen ovesta. Jos viet koiran sille tuntemattomaan paikkaan hoitoon ehdota hoitopaikalle jos voisit tulla pari kertaa etukäteen tutustumaan koiran kanssa, jotta uusi hoitopaikka ei vaan pahenna muuton stressiä koirallesi. Vielä lisää helpotusta tuo se, jos koirasi saa aktivointia (esim. mukavaa leikkiä ja temmellystä tai pitkän lenkin) ennen uuteen kotiin tulemista, jotta se olisi väsyneempi. Väsynyt koira on rauhallisempi koira.

Uuteen kotiin saapuminen on usein hektistä. Muuttolaatikoita on ympäriinsä ja tavarat etsivät omaa paikkaa. Ennen koiran saapumista uuteen paikkaan ota sen tärkeimmät tavarat jo esille. Ruoka- ja juomakulho sekä itse ruoka, lempipeti tai pesä, lemppari lelut ja herkut. Uudessa kodissa on koiralle paljon uusia tuoksuja ja tutustuttavaa, ja omien tavaroiden näkeminen ja haistaminen tuo turvallista tunnetta koiralle.

Kaupoissa ja netissä on saatavilla paljon apukeinoja koiran stressin poistamiseen, ja nämä ovat mainioita myös muuttotilanteessa. Mm. laventelin tuoksuiset lelut auttavat koiran rauhoittamisessa, ja vilkasta puuhastelijaa voi auttaa purulelu jonka sisään voi laittaa ruokaa. Myös eläinlääkäriltä voi kysyä tuotteista jotka auttaisivat kovasti pelkäävää koiraa.

Uuteen kotiin saavuttua on paras, jos ensimmäiset päivät ovat rauhallisia. Paljon vieraita tai koiran heti yksinjääminen voivat tuoda kovan stressin ja pelkotilan koirallesi. Yhdessäolo ja lenkkeily auttavat koiraasi tottumaan uuteen paikkaan, ulos meno ja takaisin tuleminen yhdistävät uuden paikan kodiksi. Myös saman päivärytmin pitäminen auttaa helpottamaan kotiutumista. Yksin jäämistä tulisi alkaa harjoittelemaan pikkuhiljaa ja koiralle näyttää missä se voi uudessa kodissa olla yksin jäädessään. Vaikka koira olisi tottunut olemaan yksin edellisessä kodissa, se ei välttämättä heti tätä osaa uudessa paikassa. Älä siis jätä mahdollisesti vaarallisia tai tuhottavia tavaroita koiran ulottuville äläkä lähde heti pitkäksi aikaa. 

Muutto Turku ja lähialueet

Onko muutto edessä? Genie on kokenut varastointi- ja muuttoliike Turun seudulla. Kun olet vaihtamassa osoitetta, palvelemme sujuvasti ja vaivattomasti yli 50 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa niin pienen yksittäisen esineen kuljetuksen kuin vaativat koti- tai yritysmuutotkin. Kun kyseessä on muutto Turku-alueella, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Kaiken kattava muuttopalvelu sisältää kaiken muuttolaatikoiden vuokrauksesta tavaroiden kantamiseen. Saat meiltä juuri sen verran apua muuttoon kuin tarvitset: esimerkiksi tavaroiden kantamiseen ja kuljettamiseen tai myös tavaroiden pakkaamiseen. Hyvin tehty pakkaaminen helpottaa urakkaa huomattavasti, joten jos aikasi tai voimasi eivät riitä, kannattaa pyytää ammattilainen apuun.

Vaativien esineiden siirto ja kuljetus

Meille haastavat ja vaativatkaan esineet eivät ole ongelma. Siirrämme ja kuljetamme turvallisesti esimerkiksi pianot, flyygelit, astiat, taulut sekä koriste- ja taide-esineet. Kuljetamme huonekalusi reippaasti talon ylimpään kerrokseen sekä hissillä että rappusia pitkin kantaen.

Tarpeisiisi räätälöity muuttopaketti

Kerro meille tarpeistasi etukäteen, niin pystymme suunnittelemaan ja räätälöimään tarpeisiinne parhaiten sopivan muuttopaketin. Ammattitaitoiset työntekijämme osaavat valita toimivat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen. Yksilöllisen palvelumme ansiosta saamme hoidettua kaiken mutkattomasti alusta loppuun saakka.

Valitse Genie muuttopalvelu, kun sinulle on tulossa muutto Turku-alueella. Kuljetamme tavarat kaikkialle Suomeen ja tarpeen mukaan myös ulkomaille. Meiltä saat aina luotettavaa ja ripeää palvelua kaikkiin tarpeisiin.

Yritysmuutto – kustannustehokkaasti ja aikataulussa

Onnistunut yritysmuutto vaatii huolellista suunnittelua, sopivaa kalustoa sekä osaavia ammattilaisia. Vuosien varrella olemme muuttaneet lukuisia yrityksiä, joten tiedämme, mitä onnistuneeseen urakkaan vaaditaan. Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä ennen muuttoa, sen aikana sekä sen jälkeen.

Hoidamme yritysmuuton hallitusti siten, ettei päivittäinen yrityksen toiminta häiriinny eivätkä toimintavalmiudet katkea missään vaiheessa. Vaikka tuolin paikka vaihtuu, normaali arki voi jatkua uudessa paikassa mahdollisimman nopeasti. Suunnittelemme yrityksen tarpeisiin räätälöidyn muuttopaketin olosuhteiden, tavaramäärän sekä tarvittavien palveluiden mukaan. Kokonaisvaltaisen muuttopalvelumme ansiosta saatte kaiken tarvittavan kätevästi yhdestä paikasta.

Yritysmuutto vaatii sekä aikataulujen hallintaa että yksityiskohtien huolellista huomioimista. Kokeneet ammattilaisemme huomioivat pienetkin yksityiskohdat, olipa kyse kierrätyksestä tai varastoinnista. Minimoimme turvallisuusriskit ja hoidamme muuton kustannustehokkaasti aikataulun mukaan.

Täyden palvelun muutto

Käytössämme on nykyaikainen ja laadukas kalusto, jolla Genie sujuu turvallisesti. Monipuolisesti varustettu muuttoauto sisältää kaiken, mitä muuttoon tarvitaan. Pehmustetut seinät ja lattiat suojaavat tavaroita kolhuilta ja rikkoutumiselta. Kattavan sidontavarustuksen ansiosta tavarat on mahdollista kiinnittää siten, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan.

Kuljetamme mukanamme runsasta työkaluvarustusta, joten meiltä löytyvät tarvittavat työkalut niin sängyn purkuun kuin kaapin kokoamiseenkin. Nokkakärryjen ja lavettien avulla painavammat tavarat on helppo kuljettaa ja siirtää muuttoautoon. Perälaudan jatkoramppi helpottaa myös tavaroiden siirtelyä ja invertteri tuottaa virtaa esimerkiksi pakastimelle kuljetuksen aikana.

Kantohihnojen avulla saamme kannettua painavat tavarat helposti paikasta toiseen. Muuttoauto sisältää 4-6 vaatetankoa sekä kattokruunukoukut, joten vaatteet on mahdollista kuljettaa rypistymättä ja kattokruunut kolhiintumatta. Meiltä löytyy myös pehmusteita muuttotavaroidesi suojaksi. Muuttoautossamme on erillinen hylly lasien, taulujen, atk-laitteiden sekä muiden särkyvien esineiden kuljetusta varten.

Tilava muuttoauto mahdollistaa suurenkin tavaramäärän kuljettamisen kerralla. Kun kaikki tavarat saadaan kerralla kyytiin, säästyy sekä aikaa että vaivaa. Etenkin kauemmas suutautuvat muuttokuljetukset helpottuvat ja nopeutuvat sen ansiosta huomattavasti.

Kaikki muuttopalvelut yhdestä paikasta

Genie muuttopalvelu tarjoaa monipuoliset muuttopalvelut Turun seudulla. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi yhdestä paikasta. Pitkä kokemus ja vahva ammattitaito takaavat sen, että muutostasi tulee helppo ja vaivaton.

Yrityksemme muuttopalvelut on suunnattu sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Meiltä voit tilata niin yksittäisen tavaran siirron kuin täydellisen koti- tai yritysmuuton. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan: muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit, tavaroiden pakkaamisen ja purkamisen, kantamisen ja kuljettamisen. Jos tarvitset lisää tilaa, kauttamme saat myös varastointipalvelut.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyyväisyys on meille tärkeää, joten kerro meille toiveesi, niin räätälöimme parhaiten teitä palvelevan muuttopaketin. 

Yleisimmät virheet muutossa ja miten niiltä vältytään

Kun aletaan miettiä muuttoa, sinulle todennäköisesti tulee paineen ja stressin tunne jo suunnitteluvaiheessa. Olitpa muutamassa vain korttelin päähän tai täysin uuteen kaupunkiin, stressitaso nousee helposti pakkaamisen ja muuton suunnittelun myötä.

Muuttaminen uuteen paikkaan vie paljon voimia, aikaa ja rahaa. Vaikka suunnittelisit muuttoasi kuukausia etukäteen, silti vastaan voi tulla yllättäviä kuluja.

Tässä on kolme yleisintä muuttovirhettä ja niksejä miten niiltä voi välttyä:

Avain tehokkaaseen ja onnistuneeseen muuttoon on hyvä suunnitelma ja organisointi. Suunnitelmassa täytyy ottaa huomioon jokainen askel: muutolaatikoiden valinta ja hankkiminen, pakkaaminen, muuttofirman palkkaaminen, jne. Suurin syy kuormittumiselle muuton aikana on hyvän strategian puuttuminen.
Heti kun päätät muuttaa, tee itsellesi tehtävälista jota on helppo seurata muuton edetessä. Pidä huolta, että kaikki listan työvaiheet tulee hoidettua esimerkiksi viivaamalla ne yli kun olet suorittanut jonkun vaiheen. Hyvällä tehtäväjaolla pidät huolen, että kaikki muuttoon tarvittavat hommat tulee hoidettua hyvissä ajoin ilman ylimääräistä stressiä ja kiireen tunnetta.

Rehellisesti sanottuna, pakkaaminen ei ole kenenkään lempi puuhaa. Se on uuvuttavaa, aikaa vievää ja inhottavaa hommaa. Se on kuitenkin oleellisin osa muuttoa, ja pakko hoitaa alta pois.
Muutoissa on yleistä, että kaikki ei suju kokoajan toivotulla tavalla. Homma jonka alunperin piti viedä 10 minuuttia voikin venyä ja veidä tunnin ajastasi. Siksi pakkaaminen pitäisi aloittaa aina hyvissä ajoin. Anna itsellesi tarpeeksi aikaa pakata, huomioiden talosi koko ja tavarasi määrä. Jos sinulla on paljon helposti särkyviä tavaroita, tarvitset vielä enemmän aikaa, jotta saat kaiken suojattua yksitellen.
Jos pakatessa huomaat, ettei aika riitä, kannattaa puhua ammatti muuttajille heidän tarjoamistaan pakkauspalveluista.

Ennen pakkaamisen aloittamista on hyvä käydä tavarat läpi, ja miettiä mitä tavaroita edelleen käytät ja mitä et. Myy tai anna eteenpäin sellaiset tavarat joille sinulla ei ole enää käyttöä. Kun tavarat on käyty huolellisesti läpi, olo on varmasti vapautuneempi ja stressittömämpi. Muun muassa meidän muuttofirmamme tarjoaa sorttiasemalle vanhojen tavaroiden vienti palvelun, joka auttaa vanhan tavaran hävittämisessä muuton aikana.

Genie muuttopavelu on kasvava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia

“koti palveluja’’, logistiikan, pikkuremontit ja siivouksen alalla.

Copyright © 2022 Genie muuttopalvelu. Kaikki oikeudet pidätetään.
Hyvä
Asiakkaamme

(Asessorinkatu 12) Kaarinan toimipisteessämme ei ole enää toimintaa ole hyvä ja varaa aika Turun toimipisteestä.

Palvelut joita voit saada (Siutlankatu 5, Halli 19) Turun toimipisteestä ovat auton pesu- ja huolto sekä rengashotelli ja renkaiden vaihto.

Ole hyvä ja ota yhteyttä puhelimitse numeroon
044 298 8880.